Een NIEUWE website
zonder onderhoud, is wachten op problemen

Een website is als een auto, zonder te tanken sta je vroeg of laat stil. Om je website werkend te houden, is daarom voortdurend onderhoud nodig. Aan je server, CMS, plug-ins, thema en meer. Zo hou je je website veilig, actief en gezond. Kies daarom hieronder een onderhoudsplan naar jouw behoeften.

 

Heb ik wel een onderhoudspakket nodig?

Nu je geweldige website online is, gaan we ons richten op jouw website gezond houden. Je denkt misschien “Waarom heb ik een website onderhoudspakket nodig?” en dat is een begrijpelijke gedachte.

Dit zijn 7 redenen waarom een onderhoudspakket cruciaal is:

 

1. Veiligheid

Bescherming tegen digitale inbrekers

Websites zijn voortdurend doelwit van cyberaanvallen. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de website up-to-date en beschermd blijft tegen de nieuwste beveiligingsbedreigingen.

2. Optimale prestaties

Gegarandeerde snelheid

Een website in 2007 is heel anders dan in 2023. Technologie en webstandaarden evolueren voortdurend. Een onderhoudspakket zorgt ervoor dat de website blijft draaien op optimale snelheid en prestaties.

3. Foutcorrecties

Snelle opsporing en herstel van fouten

Met regelmatig onderhoud kunnen bugs of fouten die in de loop van de tijd ontstaan, snel worden opgemerkt en verholpen.

4. Kostenbesparing op lange termijn

Voorkom grote problemen, bespaar groots

Door achterstallig onderhoud kan het veel duurder zijn om grote problemen te repareren. Door regelmatig onderhoud te plegen, besparen klanten door preventieve zorg.

5. Professioneel imago

Een actuele website straalt professionaliteit uit

Fouten op je site stoten mensen af, want ze geven het signaal dat je je zaken niet goed op orde hebt. Een website die goed functioneert en up-to-date is, geeft bezoekers het gevoel dat jouw bedrijf professioneel en betrouwbaar is.

6. Back-ups

Snelle opsporing en herstel van fouten

Je weet nooit wat er kan gebeuren, totdat het gebeurt. Regelmatig back-uppen van je website is essentieel voor het geval er iets misgaat. In geval van een storing of een andere calamiteit, kan de site snel worden hersteld.

7. Gemoedsrust

Ga met een gerust hart naar bed..

En het belangrijkste: Door onderhoud over te laten aan de professionals, kun jij je focussen op wat jij het beste doet, wetende dat jouw website in goede handen is.

Hoe het werkt

De kern van toegewijd onderhoud voor je website is ervoor te zorgen dat deze te allen tijde veilig is en optimaal presteert. Wanneer een website wordt gehackt, uitvalt of last heeft van trage snelheden, loop je klanten mis. Goed ondersteund onderhoud voorkomt een dergelijk verlies.

Built to Last

Betere website onderhoud & dedicated support

Houd je site gezond en levendig

Stel jezelf gerust en vertrouw erop dat je je geen zorgen hoeft te maken over je website met ons onderhoud.

Bespaar kostbare tijd en kosten

Verspil geen tijd. Een beter presterende site betekent meer online impact, verkoop en conversies. Ons proces zorgt ervoor dat jij het maximale uit je site haalt.

Er is iemand om te bellen

Wij hechten waarde aan het opbouwen van relaties. Daarom is ons basishouding betrouwbaar zijn en altijd snel reageren. Wanneer je het nodig hebt.

Betaalbare, betrouwbare website onderhoud

Nu je geweldige website online is, gaan we ons richten op jouw website gezond houden. Kies jouw website onderhoudsplan volgens jouw behoeften en laat onze experts zorgen voor al jouw website onderhoud.

Pakketten

Voor iedere behoefte een oplossing

minimaal

97 p/m

Goed genoeg voor de meeste simpele websites. Alles wat nodig is voor een veilig en gezond presterende website.

      1 website
      1 business email
      Maandelijkse backups
      Kleine aanpassingen
❌    24/7 emergency support
❌    24/7 security tegen hackers
❌    24/7 Unlimited Website Edits
❌    Peace of Mind Garantie 

BASIS

374p/m

Ideaal voor gewone websites die soms kleine aanpassingen nodig hebben. Met ondersteuning in geval van nood.

      1 website
      t/m 3 business emails
      Wekelijkse backups
      Kleine aanpassingen
      9-to-5 emergency support
      24/7 security tegen hackers
❌    24/7 Unlimited Website Edits
❌    Peace of Mind Garantie 

optimaal

497p/m

Optimaal voor sites die moeten presteren. Inclusief veilige hosting, 24/7 ondersteuning voor noodgevallen en onbeperkte bewerkingen.

      1 website
      t/m 10 business emails
      Dagelijkse backups
      Kleine aanpassingen
      24/7 emergency support
      24/7 beveiliging against hackers
      24/7 Unlimited Website Edits
      Peace of Mind Guarantee 

Liever onderhoud zelf doen?

Als je weet hoe je een website moet onderhouden, kun je ook deze optie kiezen. Let wel, risico van een slechte website is dan aanwezig bij slecht onderhoud. Klik hier om de ‘only domain & hosting‘ optie te kiezen.

FAQ

Zijn er extra kosten?

Nee. We houden niet van verrassingen, zeker niet als het om geld gaat. En we weten dat u dat ook niet doet. Uw onderhoudsplannen zijn zonder extra kosten. Diensten buiten de plannen worden vooraf gecommuniceerd en gestart na groen licht. Een extra factuur van €75/uur (ex. BTW) wordt achteraf verstuurd.

Zit ik vast aan een langetermijncontract?

Wij geloven niet in langdurige contracten en dat onze partners zich gevangen voelen. Wij willen dat u bij ons blijft omdat u de waarde ziet en daarvoor kiest. Dat betekent dat u kunt stoppen wanneer u maar wilt.

Hoe lang duurt het om te beginnen?

Als wij uw site bouwen, dan is er geen wachttijd. Als u al een site heeft die u wilt onderhouden, duurt het gemiddeld 5-8 werkdagen om alles op te zetten.

Wat als ik besluit mijn pakket te annuleren?

Wij begrijpen dat uw situatie kan veranderen en willen u zo goed mogelijk helpen zolang u bij ons bent. Wanneer u ervoor kiest om uw pakket te annuleren, zullen wij u de benodigde bestanden toesturen met een redelijk termijn, om zelf uw site te migreren naar uw nieuwe webhosting.

Moeten we jullie hosting gebruiken?

Wij raden u aan de onze te gebruiken omdat die snel, betrouwbaar en kosteneffectief is en uw server beter kan beheren. Maar als u ervoor kiest om naar een andere hosting te verhuizen, is dat helemaal prima, tenzij we denken dat het schadelijk kan zijn voor uw website, in welk geval we het u laten weten.

Wat is inbegrepen in uw onbeperkte bewerkingen? Wat is niet inbegrepen?

Onbeperkte bewerkingen omvatten wel bewerkingen van inhoud op elke pagina, het wijzigen van banners, headers of footers, het wijzigen van plugin-instellingen, CSS-aanpassingen, bloginhoud of contextbewerkingen, het wijzigen van afbeeldingen of tekst, het toevoegen van couponcodes of het bijwerken van winkelwagentjes.

Onbeperkte bewerkingen omvatten niet aangepaste ontwikkeling (PHP, plugins, thema’s, enz.), het bijwerken van aangepaste code, software of tools buiten WordPress, grafisch ontwerp, het toevoegen van nieuwe pagina’s, het bouwen van volledige pagina’s om een exact ontwerp te evenaren, het creëren van inhoud, het herbouwen of uitbouwen van een website of subdomein.

VOORBEELD 1

Inbegrepen: U wilt dat wij blog inhoud uploaden die u heeft gemaakt met bijgevoegde afbeeldingen die zijn verzonden en opmaken voor WordPress met instructies.

Niet inbegrepen: U wilt dat wij zelf een blogbericht maken, afbeeldingen zoeken en uploaden naar WordPress zonder instructies voor opmaak.

VOORBEELD 2

Inbegrepen: U wilt dat wij een nieuw product toevoegen aan uw WooCommerce winkel (waarvoor u alle benodigde inhoud heeft aangeleverd).

Niet inbegrepen: U wilt dat we een aangepast afrekenproces maken voor je WooCommerce winkel.

VOORBEELD 3

Begrepen: U wilt dat wij een plugin installeren en instellen om de ingebouwde functionaliteit ervan te gebruiken.

Niet inbegrepen: Je wilt dat we nieuwe functionaliteit creëren die niet bestaat in een plugin. (Dit zou aangepaste ontwikkeling vereisen die beschikbaar kan zijn tegen een uurtarief).

VOORBEELD 4

Inbegrepen: U wilt dat wij de tekst die u naar ons hebt gemaild gebruiken om de huidige inhoud van uw OVER ONS-pagina te vervangen.

Niet inbegrepen: U wilt dat wij inhoud schrijven voor uw OVER ONS-pagina of deze ontwerpen.

We helpen u ook graag met aangepaste ontwikkeling. Dat soort projecten vallen volledig onder ons uurwerk.

Wat als ik meerdere (2+) sites heb die beheerd moeten worden?

Geen probleem! Wij kunnen websites voor u beheren, of u er nu 1 of 10 heeft.

Onze onderhoudspakketten dekken elk één enkele site, domein, subdomein of WordPress installatie. Als u meerdere sites heeft als subdomeinen van een site (bijvoorbeeld staging-wpbuffsv2.kinsta.cloud en subdomein.staging-wpbuffsv2.kinsta.cloud) tellen ze nog steeds als aparte sites. Als u 3 websites heeft die u door ons wilt laten beheren, heeft u 3 plannen nodig, één voor elke site.

U bent meer dan welkom om verschillende plannen te kiezen voor elke website, afhankelijk van de behoeften van elke individuele site.

Heb je een andere vraag?

Gegarandeerd tevreden

24/7 snelle spoed support

Onze supportmedewerkers staan klaar voor al uw vragen of problemen.

30 dagen niet goed geld terug garantie

Als u niet tevreden bent of om welke reden dan ook wilt annuleren, helpen wij u graag. Zonder vragen te stellen.

Heb je meer vragen?

Neem contact op met uw toegewijde team van ontwerpers, ontwikkelaars en toegankelijke koffiedrinkers.