Contact

Neem gerust contact op. Bijvoorbeeld als je mij iets wilt vragen, of wilt boeken voor een presentatie, of mee wilt doen aan mijn trainingsprogramma voor ondernemers.

P.S. Ik krijg veel aanvragen, dus ik adviseer je om ruim op tijd contact op te nemen!

contact opnemen?

Stuur gerust een mailtje

Postadres

Meer Meer Meer
t.a.v. Ahmet Kaya
Brekelsveld 20
3085 BA Rotterdam

Ff chatten?

Via Whatsapp: klik hier

Via Facebook: klik hier

Snelste contact: bellen

Het snelste krijg je antwoord van mij als je even belt: +31653197628

FAQ

Veelgestelde vragen

Kun je mij helpen?

Bijna altijd is het antwoord ja, want ik hou ervan om ondernemers te helpen. Maar als ik denk dat ik geen goede match ben, geef ik dat direct aan.

Hoe snel kunnen we aan de slag?

Ik hou er niet van dingen uit te stellen. Dus als het startsein is gegeven, dan zijn we vaak al binnen 2 dagen productief bezig.

Ik heb iets op maat nodig, kan dat?

Iedere onderneming is anders. Dat begrijp ik. De meeste online marketing gerelateerde behoeften kan ik bij helpen. Maar als je merkt dat je een oplossing voor jouw unieke situatie nodig hebt, laat het mij even weten. En dan denk ik graag met je mee bij wat de oplossing zal zijn.

Wat is je werkwijze?

Hoe ik te werk ga is als volgt..

Voordat we gaan samenwerken is het belangrijk om te checken of we beide een match voelen. Daarom starten we altijd eerst met een vrijblijvende bespreking waarin we kijken of we bij elkaar passen. Daarbij bespreken we wat je doelen zijn, of je daarvoor bij het juiste adres bent, wat ons manier van werken zal zijn en wat we van elkaar kunnen verwachten. Als je meteen wil starten, neem dan contact op.

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

Het kan natuurlijk zijn dat iets je niet bevalt. Hoewel ik psycholoog ben, kan ik geen gedachten lezen. Daarom is het voor ons beide het fijnst als je doorgeeft wat je dwarszit. Je zult dan zien dat ik zeer open sta voor kritische feedback & graag mee denk over hoe we tot een oplossing kunnen komen.

Geen zorgen..

Door even een berichtje te sturen, heb ik je vaak binnen mum van tijd vooruit geholpen.