Webdesign

Je wilt dus meer klanten? Je weet al dat een website daarvoor nodig is. Maar als je niet oplet en het fout aanpakt, kan je website juist ervoor zorgen dat klanten NIET voor jou kiezen. Laten we dat samen voorkomen.

diensten

Met een super website zorgen wij ervoor dat jouw onderneming succesvoller wordt

Strategisch advies

Als je weet welk doel je wil bereiken, dan ben ik jouw Google Maps. Ik navigeer je op de snelste en meest effectieve manier naar jouw doel.

Webdesign

Een thema kopen kan iedereen, ook jouw handige buurjongen of neefje. Maar een website die voor meer klanten zorgt, daar heb ik 4 succesvolle formules voor die ik toepas.

Snel & Flexibel

Bij een spoedgeval wil je niet als een schildpad op rood licht wachten. Wanneer dingen snel en effectief moet gebeuren, dan doen we dat.

Social Media

Iets op Facebook flikkeren is een eitje. Maar daarmee ben je geen stap dichterbij je online doelen. Terwijl als je op 3 simpele dingen let, ga je wel meteen verschil zien. Want je klanten worden je dankbaar.

wat ons onderscheidt

Dit kunnen anderen niet kopiëren van ons

Als een cocktail mixen wij psychologie met online marketing. Niet geleerd van Youtube-filmpjes, maar na jarenlang zwoegen en succesvol diploma’s behalen op universitair niveau. En dat merk je. Deze unieke combinatie vind je bij niemand anders.

ervaringen

Geen gladde praatjes, maar bewijs van klanten

"Je hebt in 1 dag overtroffen wat wij in 1 jaar op eigen kracht bereikten"

Ozan

Joram van Klaveren

“Als ik onze website mag vergelijken met een auto, dan heb jij ons een duitser gegeven, een mercedes of audi”

Ik heb bij een ander bureau letterlijk 6 weken moeten wachten op de webdesigner om tot een kleur blauw te kunnen komen. Met Kaya waren we binnen 2 weken al helemaal klaar. Hij begreep heel snel wat wij nodig hadden, kwam met goed advies en leverde een prachtige website op. Hij ziet er prachtig uit en we hebben nu al tientallen verzoeken binnengekregen van geïnteresseerde klanten terwijl ons project nog niet eens is gestart.

“iedere maand halen we nu 3x meer op dan wat wij eerst jaarlijks ophaalden!”

Onze website had heel veel bezoekers, maar wat we ook probeerden, we konden geen geld verdienen hieraan. Wat blijkt achteraf, we hebben allerlei verkeerde mensen om hulp gevraagd.. Ahmet wist direct welke strategie wij moesten toepassen en nadat hij ons daarbij hielp, zagen we per maand 3x meer binnenkomen dan wat wij normaal gesproken jaarlijks op onze rekening kregen.

“klanten in de winkel vragen wie onze social media doet”

Eén van de leukste dingen om mee te maken is als klanten in de winkel naar mij toelopen om te zeggen dat wij superleuk zijn op social media. Daar krijg ik altijd een glimlach van, en het mooiste is dat ik daar zelf geen moeite voor hoef te doen omdat Ahmet alles voor ons regelt.

onopgemerkt

Alsof je in een donkere disco knipoogt naar iemand 

Jij weet wel wat je doet, maar de rest van de wereld heeft geen flauw idee. Dat gebeurt helaas nog véél te vaak bij ondernemers die geen tijd vrij maken voor hun marketing.
Moeilijk doen is makkelijk. Maar goede marketing hoef je niet moeilijker te maken dan nodig is. Door 1 uur per week ga je al dik opgemerkt worden.

✓    Door nog niet eens 1 uur per week

✓   Meteen in 1x de juiste stappen zetten

✓   Ga je eindelijk opgemerkt worden

✓   En gaan jouw klanten verlangen naar meer!

tarieven

Kies wat je nodig hebt

Iedere onderneming is anders, ook die van jou.
Kies hieronder wat jouw onderneming het meeste verdient & nodig heeft. 

kies je behoefte

Diensten & tarieven

Niet gevonden wat je zocht? Geef je behoefte door en neem contact op.

klanten

Zij gingen jou al voor

Stop. Genoeg gescrold. Start vandaag

Je kunt wel wachten tot het perfecte moment om in actie te komen. Maar het kost jou véél meer geld om niets te doen of uitstellen, omdat je geld laat liggen die voor het oprapen ligt.

Pas wel op: Grote kans dat je over één maand al dikke resultaten gaat zien.
En daardoor met spijt terugkijkt op dat je niet eerder bent begonnen.