Heb ik een nieuwe website nodig? 6 redenen waarom u misschien

door | jan 29, 2023 | Marketing

De eerste indruk van uw klant van uw bedrijf gebeurt bijna altijd online. Als uw website u niet doet glimlachen, niet gebruikt wordt of u geen verkoop en aanvragen bezorgt, dan kan een herontwerp aangewezen zijn. Als u valt in een van de zes onderstaande redenen, dan moet u misschien overwegen een webdesigner (zoals wij) […]

De eerste indruk van uw klant van uw bedrijf gebeurt bijna altijd online. Als uw website u niet doet glimlachen, niet gebruikt wordt of u geen verkoop en aanvragen bezorgt, dan kan een herontwerp aangewezen zijn.

Als u valt in een van de zes onderstaande redenen, dan moet u misschien overwegen een webdesigner (zoals wij) in de arm te nemen om u te helpen.

1- Mijn website is niet gebruiksvriendelijk

U heeft wellicht de term UX – User Experience – gezien. Gebruiksvriendelijke functionaliteit voor uw website is erg belangrijk.

Uw websitegebruikers moeten binnen een paar klikken kunnen vinden wat ze zoeken – of dat nu uw contactgegevens, prijzen of zelfs het zoekvak is. De navigatie van het websitemenu moet intuïtief zijn.
U weet hoe frustrerend het is als u een website of app gebruikt die moeilijk te gebruiken is of moeilijk te vinden is wat u zoekt.

2- Onze website is niet responsief/mobielvriendelijk

Dit is een belangrijke factor voor de gebruikers van uw website en heeft ook een positief effect op de resultaten van zoekmachines.

Wij zien dat gemiddeld meer dan 65% van al het verkeer (bij sommige websites meer), van de websites die wij beheren, momenteel afkomstig is van mobiele bezoekers en dit groeit elk jaar.

Bijna de helft van de gebruikers die op een zakelijke website komen die niet goed werkt op hun mobiel, vertrekt in de veronderstelling dat het bedrijf er niets om geeft. Bovendien, waar we een website hebben herontworpen die niet mobielvriendelijk of niet responsief was, zijn de doorkliks naar de website & impressies in zoekmachineresultaten verbeterd, vooral voor mobiele zoekresultaten.

3- Onze website lijkt verouderd

Of het nu gaat om de look en feel van uw site, gebroken links, niets is al lang bijgewerkt. Online verouderd zijn is een absolute no-no.
Websites gaan gemiddeld 2 – 3 jaar mee (als ze dat al zijn) voordat ze verouderd zijn.

Tegen die tijd zijn er nieuwe ontwerptrends en technologieën ontstaan, terwijl andere verouderd kunnen zijn.

Software van derden, zoals winkelwagentjes, die niet over de meest recente functionaliteit beschikken, kunnen klanten irriteren en hen ervan weerhouden uw producten te kopen of dieper in uw site te duiken. Denk ook aan veiligheid en snelheid.

4- My website is slow

Uw websitebezoekers gaan sneller dan ooit tevoren, en zij verwachten dat snelle tempo op uw website. Bijna de helft van de mensen haakt af als het laden van een webpagina meer dan 3 seconden duurt.

Samen met Veiligheid, UX, Mobile-vriendelijkheid, snelheid is een zoekmachine ranking factor, die wordt gegeven meer autoriteit de hele tijd.

Wij hosten al onze websites op Britse, PCI-conforme Cloud Servers (True Cloud met load balancing), die zeer veilig en snel zijn – 100% SSD. Ook gebruiken onze servers 100% groene energie.
Onze servers zijn ook afgestemd op Joomla! (en WordPress) websites.

Vaak verhuizen we een website van een groot shared hosting bedrijf & met een paar tweaks, kunnen we de snelheid van een Joomla! (en WordPress) website verbeteren met ten minste 100%.

5- Mijn website genereert geen verkoop, leads of aanvragen

Uw huidige website kan er geweldig uitzien, maar hij dient zijn doel niet als u niet de gewenste resultaten ziet. Als uw website bestaat om nieuwe verkoopleads te genereren of misschien uw klantenbestand uit te breiden, zou hij dat voor u moeten doen.

Als calls-to-actions niet converteren of uw landingspagina’s hits krijgen, is het tijd om de tekentafel te raken.

Een blik op de analytics van uw website is een goed uitgangspunt voor het plannen van aanpassingen voor een herontwerp.

6- Ik denk aan een herontwerp van de website

Als u denkt aan een herontwerp, dan is er geen beter moment dan nu.

Als u aan het einde bent van een verbintenis met uw huidige site, bezorgd bent over hoe uw website voor u werkt, ontevreden bent over uw huidige webontwikkelaars of hostingbedrijf en/of op Google zoekt naar opties voor een website herontwerp, stel het dan niet langer uit!

Wij kunnen u helpen met websites in alle soorten en maten, en we laten graag zien hoe we u kunnen helpen meer uit uw website en online aanwezigheid te halen.

Mis geen enkele tip

Ontvang gouden formules

Ik stuur je regelmatig een gouden formule waarmee jij zelf aan de slag kunt gaan. Boek je eigen successen, door toe te passen wat werkt.