Over ons

Om jouw doelen te bereiken,
combineer ik psychologie + technologieonline marketing

✓  Psychologie gaat over mensen meer bewegen.

✓  Technologie is je voertuig. Soms kun je met de auto sneller je doel bereiken, soms een vliegtuig.

✓  Marketing is nodig om meer mensen te bereiken.

Door deze 3 in de juiste verhouding te combineren, heb jij snel goud te pakken.

Over mij

Ahmet Kaya

Eigenaar

Ik combineer psychologie, marketing en technologie. Psychologie helpt om de mens te bereiken, marketing om de massa’s en de juiste technologie, dat is het middel. 

bij premier Rutte

Advies en gesprek

Op uitnodiging ben ik meerdere malen in gesprek gegaan met premier Rutte in zijn befaamde Torentje, wat de werkkamer van de minister-president van Nederland is. Dit deden we samen met een select gezelschap. Hierbij hebben wij hem geadviseerd m.b.t. … Als je het mij persoonlijk vraagt, vertel ik je graag waarover 🙂 

P.S. Ik weet het, ik lijk wel heel klein, maar hij is 1.93m lang.

 

Disciplines

Klanten

Awards

Jaren actief

ONS verhaal

Ik ben gestart om anderen vooruit te helpen.

Door meerdere bevriende ondernemers werd ik gevraagd om hen te helpen met hun website en sociale media. Vanuit mijn ruime ervaring binnen dat domein, en mijn wens om anderen vooruit te helpen, zei ik ja. Na dat gedaan te hebben, boden zij aan om te betalen, alleen was er een probleem: ik had geen bedrijf. Meteen daarop ben ik mij gaan inschrijven bij de KVK, en de rest is geschiedenis. Sindsdien blijf ik kiezen voor ondernemers die ik vooruit kan helpen.

sociale media 
Hoofdadviseur Europese Unie project

Dit was voor het gebouw van de Europese Unie in Brussel. Voor het project Extremely EUnited was ik de hoofdadviseur op het gebied van sociale media. Hiervoor was het nodig dat ik zeer divers team aanstuurde, aangezien het om een samenwerking ging tussen 14 partners uit 9 landen. Een ware uitdaging, maar uiteindelijk wel met succes afgerond.

Wil je nog iets weten?

Mocht je nog een vraag hebben of het over iets willen hebben, dan sta ik je graag te woord. Voel je vrij om meteen contact op te nemen.